Notícies

Obrim convocatòria per als Premis E-TECH 2023

Des d’aquesta mateixa mitjanit i fins al vinent 16 d’octubre, resta oberta la convocatòria de presentació de candidatures a la XVII edició dels Premis E-TECH, que s’haurà de formalitzar a través d’aquest mateix lloc web, omplint el formulari de presentació, al qual li podreu afegir fins a cinc fitxers amb els continguts que considereu oportuns (vídeos, presentacions en PowerPoint, plans d’empresa,…).

És per aquest motiu, el de poder-hi afegir fitxers per aportar documentació extra, que per omplir el formulari caldrà disposar d’un compte de Google. En el cas de no disposar-ne d’un, és possible emprar-ne un de temporal fet ad hoc per complir amb el tràmit, car al formulari hi podem especificar una adreça de correu diferent.

Com a recomanació, abans de presentar la vostra candidatura, llegiu-vos bé les bases de la convocatòria i prepareu la documentació d’acord amb el que se us demana a cada categoria.

Recordeu que podeu presentar la mateixa candidatura a més d’una categoria, i també podeu presentar més d’una candidatura a diferents categories o a la mateixa categoria, sempre que compleixin amb les condicions d’aquella categoria. Des de l’organització, ens reservem el dret de redirigir cada candidatura a una categoria que sigui més adequada.

Per a qualsevol dubte, romanem a la vostra disposició. Molt bona sort a totes aquelles empreses, persones, entitats i institucions que us hi presenteu.