Notícies

Vols crear el logotip de les futures edicions dels Premis E-TECH?

L’actual logotip i imatge corporativa dels Premis E-TECH data de la primera edició d’aquests guardons, i ha aguantat inalterat fins a la present edició, la dissetena ja. Des de l’AENTEG n’estem molt contents, i estem convençuts de què podríem emprar-lo encara unes quantes edicions més, gràcies al seu sobri minimalisme, però hem pensat que un dels apartats més visibles dels nostres Premis, ha de reflectir el dinamisme del sector tecnològic.

I és per això que hem decidit organitzar un concurs per renovar el logotip i la imatge corporativa dels Premis E-TECH; des d’avui mateix i fins al 16 d’octubre, resta obert el període de presentació de candidatures a nou logotip dels Premis E-TECH.

Per tal de presentar-s’hi, caldrà que els aspirants tinguin en compte i s’ajustin a les següents

A aquest concurs s’hi podran presentar tant estudis i gabinets de disseny professionals, com qualsevol persona particular o empresa, que hauran de dissenyar una proposta de nou logotip d’acord amb les condicions exposades a les bases, així com una breu guia d’ús i propostes per a una sèrie d’elements gràfics que s’hauran de fer servir durant la gala de lliurament dels guardons.

Només s’admetrà una proposta per concursant i, a més, qualsevol element de terceres parts que s’empri en el disseny, com ara tipografies, s’haurà de trobar disponible sota llicència d’ús lliure.

La presentació de les candidatures s’haurà de fer efectiva a través del correu electrònic a l’adreça premisetech@aenteg.com i, a més del prestigi que suposa confeccionar el logotip dels guardons de referència de la indústria tecnològica a les comarques gironines i a Catalunya, el guanyador també s’emportarà un premi en metàl·lic de 1.000 €.

El jurat encarregat d’escollir la proposta guanyadora serà la mateixa junta directiva de l’AENTEG, i el resultat es donarà a conèixer al final de la gala d’enguany dels Premis E-TECH, que se celebrarà el dia 20 de novembre a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat a Girona.

Des d’aquestes ratlles volem tenir un reconeixement especial i destacat per a l’estudi 3denou Publicitat, creador de l’actual logotip i imatge corporativa dels Premis E-TECH, per una tasca tan ben feta i que encara és vigent, com a exemple de la bona feina de les empreses gironines.