Notícies

Vols dissenyar el logo de les futures edicions dels Premis E-TECH? Obrim concurs!

L’actual logotip i imatge corporativa dels Premis E-TECH data de la primera edició d’aquests guardons, i ha aguantat inalterat fins a la present edició, la setzena ja. Des de l’AENTEG n’estem molt contents, i estem segurs que podríem emprar-lo encara unes quantes edicions més, gràcies al seu sobri minimalisme, però al mateix temps, hem pensat que un dels apartats més visibles dels nostres premis, ha de reflectir el dinamisme del sector tecnològic. I és per això que hem decidit organitzar un concurs per renovar el logotip i la imatge corporativa dels Premis E-TECH.

Des d’ara i fins al vinent divendres dia 4 de novembre a la mitjanit, resta obert el període de presentació de candidatures. Per tal de presentar-hi una candidatura, caldrà que els aspirants tinguin en compte i s’ajustin a les següents

A aquest concurs s’hi podran presentar tant estudis i gabinets de disseny professionals, com qualsevol persona particular o empresa, que hauran de dissenyar una proposta de nou logotip d’acord amb les condicions exposades a les bases, així com unes guies d’ús i propostes per a una sèrie d’elements gràfics que s’hauran de fer servir durant la gala de lliurament dels guardons. Només s’admetrà una proposta per concursant i, a més, qualsevol element de terceres parts que s’empri en el disseny, com ara tipografies, s’haurà de trobar disponible sota llicència d’ús lliure.

La presentació de les candidatures s’haurà de fer efectiva a través del correu electrònic a l’adreça premisetech@aenteg.com i, a més del prestigi que suposa confeccionar el logotip dels guardons de referència de la indústria tecnològica a les comarques gironines i a Catalunya, el guanyador també s’emportarà un premi en metàl·lic de 1.000 €.

El jurat encarregat d’escollir la proposta guanyadora serà la mateixa junta directiva de l’AENTEG, i el resultat es donarà a conèixer al final de la gala d’enguany dels Premis E-TECH, que se celebrarà el vinent dilluns dia 14 de novembre a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat a Girona.

Des d’aquestes ratlles volem tenir un reconeixement especial i destacat per a l’estudi 3denou Publicitat, creador de l’actual logotip i imatge corporativa dels Premis E-TECH, per una tasca tan ben feta i que encara és vigent, com a exemple de la bona tasca de les empreses gironines.

logos-premis