Notícies

Ampliem el termini de presentació de candidatures als Premis E-TECH 2022

A petició d’un nombre no gens negligible d’empreses que s’han volgut presentar als Premis E-TECH, però el volum de feina que gestionen els ha fet impossible preparar adequadament llurs candidatures, des de l’organització d’aquests guardons hem decidit, com ja s’havia fet algun cop abans, estendre el període de presentació de candidatures dues setmanes més, fins al vinent dijous dia 3 de novembre.

Aquest termini ampliat hauria de donar temps a totes les empreses per acabar de preparar les seves candidatures a les diferents categories i entregar-les.

De qualsevol manera, i amb la gala anunciada per al vinent dilluns dia 14 de novembre, donat que el jurat ha de dur a terme la seva feina, no hi haurà cap altra pròrroga a aquest termini estès.

Des de l’AENTEG, volem agrair a totes les empreses que s’han posat en contacte amb nosaltres, tant les associades com les -encara- no associades, el seu interès a participar en uns guardons que, al llarg d’una quinzena d’edicions, s’han guanyat un lloc per dret propi en els esdeveniments que mobilitzen la societat gironina.

Bona sort a tots els participants!