Notícies

L'AENTEG declara desert el concurs per renovar el logo dels Premis E-TECH

A principis d’aquest passat mes d’octubre vam anunciar un concurs per renovar el logotip dels Premis E-TECH. La junta directiva de l’AENTEG va prendre aquesta decisió persuadida pel fet que uns guardons que reconeixen iniciatives d’un sector tan dinàmic com el de la tecnologia, havia d’experimentar també una evolució, com ho han fet les categories que componen els mateixos guardons, o el format de la gala d’entrega dels Premis.

Finalment, la junta directiva ha decidit deixar deserta aquesta convocatòria i emplaçar, tant aquelles dissenyadors que havien presentat candidatura, com els qui no han tingut temps de fer-ho, a tornar-se a presentar l’any vinent, quan hem decidit tornar a convocar aquest concurs.

La data d’obertura de la convocatòria serà anunciada convenientment al llarg de la primera meitat de l’any vinent, coincidint amb l’anunci del calendari per als Premis E-TECH del 2023, i el nou logotip que surti escollit com a resultat del concurs es donarà a conèixer durant la gala dels Premis E-TECH 2023, prevista per al 20 de novembre de l’any vinent.