Notícies

Ja tenim programa per a la gala dels Premis E-TECH 2023!

A unes poques setmanes de celebrar la gala de lliurament dels guardons de la dissetena edició dels Premis E-TECH, la maquinària de l’AENTEG ha estat treballant, treballa, i encara treballarà durament al llarg dels dies vinents, per tenir a punt el millor programa per a la festa de la tecnologia de les comarques gironines que celebrarem el vinent dilluns dia 20 de novembre a partir de les 16:00 i fins a quarts de vuit del vespre a l’Auditori Josep Irla de la Delegació de la Generalitat a Girona.

Aquest esdeveniment anirà precedit del ja tradicional dinar de germanor que l’AENTEG celebra per a les seves empreses associades que, enguany, tindrà com a novetat que també serà obert a altres empreses de tecnologia d’arreu de Catalunya, per tal de generar coneixement entre aquestes, i possibilitats de sinergies.

L’obertura de portes a l’Auditori Josep Irla es produirà a les 15:50, per donar lloc al següent programa:

  • De 16:00 a 17:00: conferència “L’atreviment, motor de l’innovació” a càrrec de Cesca Cufí-Prat, enginyera aeroespacial d’Airbus, i integrant del Projecte Hypatia que, aquest passat mes d’abril, va portar la Cesca i vuit científiques catalanes més a la Mars Desert Research Station d’Utah (Mars Society) per fer diversos experiments i fomentar les vocacions científiques de dones en el sector espacial. La Cesca ens parlarà de l’atreviment com a motor de la innovació.
  • De 17:00 a 17:05: pausa
  • De 17:05 a 18:00 aproximadament: primera part de la gala de lliurament dels Premis E-TECH 2023
  • De 18:00 a 18:05: pausa
  • De 18:05 a 18:35 conversa entre Albert Alemany, president de l’AENTEG, i Kim Faurà, guardonat amb el Premi Referent E-TECH 2023, sobre la influència de la intel·ligència artificial en les nostres vides i les nostres feines
  • De 18:35 a 19:00 aproximadament: segona part de la gala de lliurament dels Premis E-TECH 2023
  • De 19:00 a 19:10 aproximadament: descoberta del futur logotip dels Premis E-TECH i cloenda de l’acte
  • De 19:10 a…: còctel-networking al Pati de les Magnòlies, simulador de vehicles de curses, i presència d’una rèplica a escala real d’un Fórmula 1 de competició.

Com podeu veure, el final de festa, amb l’habitual còctel-networking, vindrà precedit per una sorpresa: la descoberta del que serà, a partir de l’any vinent, el nou logotip dels Premis E-TECH per a les successives edicions.

I, durant el còctel-networking, els assistents podran gaudir d’una estona de conducció en un simulador professional de cotxes de competició, així com admirar una rèplica a escala real d’un Fórmula 1 de competició de l’escuderia Ferrari!

Ja podeu reservar el vostre lloc per assistir a la gala de lliurament dels Premis E-TECH 2023: