Notícies

Parlem telecom: la potència del sector TIC a l’economia catalana

Els Premis E-TECH són essencials per fomentar la innovació i el talent, tan necessaris per contribuir al procés de digitalització del país.

Enguany s’ha celebrat la catorzena edició dels Premis E-TECH i Parlem telecom, l’operadora de telecomunicacions de Catalunya, n’ha sigut un dels patrocinadors. Per nosaltres és tot un orgull haver lliurat el Premi al millor projecte, producte o servei digital Gironí a Chatforce.tech, que destaquen pel seu impacte al mercat, el seu potencial i la qualitat de la solució que ofereix als seus usuaris. El projecte, que el van desenvolupar el 2019, es tracta d’un xat professional simple, segur i legal, orientat a la comunicació dins les empreses. La principal característica d’aquest és la maximització de la capacitat comunicativa de l’empresa, minimització de riscos i fugues d’informació, i tot a través d’una eina pròpia i legal.

Des de Parlem telecom, empresa TIC Catalana i membre de CECOT, i2CAT, Feceminte, Telecos.cat , Barcelona Tech City i de la Cambra de Comerç de Barcelona, donem suport a totes aquelles iniciatives que tinguin com a objectiu contribuir al desenvolupament econòmic, social i tecnològic del país. En aquest cas, el teixit TIC Gironí.

El sector tecnològic és actualment el motor més potent de l’economia catalana, tal com ho demostren les dades sobre creació d’empreses i llocs de treball i les previsions de creixement i de facturació del “Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2020”.

En aquest sentit, els Premis E-TECH són essencials per fomentar la innovació i el talent, tan necessaris per contribuir al procés de digitalització del país, accelerat encara més per la situació actual.

Parlem Telecom és l’operadora de telecomunicacions catalana nascuda l’any 2014 que aposta per un tracte de proximitat amb el client amb una identitat pròpia. La companyia, fundada i presidida per Ernest Pérez-Mas, enginyer de telecomunicacions i amb una llarga experiència en dirigir companyies del sector TIC, vol ser referent del sector al país i respondre a les necessitats de telefonia, Internet i televisió de ciutadania i companyies dels territoris de parla catalana. Des de 2019, i a partir de l’adquisició de Lemon Telecom, ha desenvolupat una nova línia de negoci, Parlem Empreses, amb què ofereix múltiples solucions tecnològiques innovadores a mida.