Notícies

BBVA: la importància de reconèixer la digitalització de l’empresa

Amb el seu producte “One View”, BBVA també facilita el procés de digitalització permetent un control de tota la situació financera de l’empresa.

Des de BBVA som patrocinadors des de fa anys dels Premis E-TECH perquè compartim la seva filosofia i ens agrada premiar i reconèixer la tecnologia en l’àmbit empresarial. Però aquesta edició, en un any tan complicat com el que estem vivint a conseqüència de la Covid-19, ens agrada més que mai donar a conèixer i posar en valor iniciatives de les comarques gironines que han ajudat les empreses i a la societat en general.

Ens agrada destacar el guardó que es va lliurar a tota la comunitat TIC que ha utilitzat la tecnologia per lluitar contra la Covid-19, ja que han estat molts els projectes que s’han desenvolupat i portat a terme. Una mostra clara de la vitalitat del sector TIC i les ganes de contribuir i ajudar en un moment tan complicat com l’actual.

Enguany no hi ha dubte que la digitalització està essent un element clau per a tots. I per a BBVA digitalització i empresa són dos conceptes molt rellevants. La digitalització perquè fa anys que ens defineix per oferir solucions als nostres clients des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. I les empreses perquè són el principal motor de l’economia del país, perquè generen ocupació, i perquè, entre altres coses, promouen la innovació que fa que també avancem com a societat.

Afegir un tercer concepte, la sostenibilitat, vista com a una oportunitat per a les empreses de sortir de la situació actual més fortes des del punt de vista econòmic, social i ambiental. Pensem que el trinomi empresa-digitalització-sostenibilitat pren més força que mai. Cal incentivar l’aposta de les empreses per la sostenibilitat per tal de ser més eficients, competitives i resilients. I els bancs hem de ser part de la solució, acompanyant les empreses en la seva recuperació, aportant coneixements i solucions per als seus negocis.

En aquest sentit, BBVA ofereix des de 2018 “One View”, una eina digital que permet les empreses tenir una visió global de la seva posició financera sense sortir de la web o l’app. El client només ha d’incorporar la resta de bancs amb qui opera i “One View” fa una agregació per producte que permet el client tenir un molt millor control dels seus comptes. A més, des de l’estiu, l’aplicatiu ha incorporat una funcionalitat que permet el client calcular la seva empremta de carboni i conèixer la quantitat de gasos d’efecte hivernacle que emet a l’atmosfera amb la seva activitat diària. Un primer pas per implementar accions que redueixen la despesa en energia alhora que generen un impacte positiu en el planeta.

Volem felicitar AENTEG per haver posat en marxa aquests premis i, especialment aquest any, per haver-los organitzat de manera virtual. Així mateix, volem encoratjar les empreses gironines a seguir posant en marxa iniciatives en l’àmbit de les TIC, que tant de valor aporten a la nostra societat.