Notícies

Anna Navarro Descals (Anna N. Schlegel) guanyadora del Premi Referent E-TECH 2021

Anna Navarro Descals
Anna Navarro Descals (Anna N Schlegel) cedida

La junta directiva de l’AENTEG anuncia la seva decisió d’atorgar el Premi Referent E-TECH 2021 a Anna Navarro Descals (Anna N. Schlegel), actual vicepresidenta de producte, mercats internacionals, infraestructura global, i globalització de Procore Technologies, per l’excel·lència en la seva tasca directiva desenvolupada en diverses empreses capdavanteres del sector tecnològic, i per la seva tasca d’ambaixadora del territori al Silicon Valley i la resta del món.

Navarro també presideix la comissió de talent femení i productivitat en la quarta revolució industrial del Cercle d’Economia; presideix el consell assessor d’Aula Magna Business Schools; és ambaixadora de l’Ajuntament d’Olot; y cofundadora i membre de la junta directiva de Women in Localization.

Amb anterioritat, ha treballat en diversos alts càrrecs durant gairebé dotze anys a NetApp, empresa nord-americana dedicada a la gestió de dades i els serveis en el núvol (cloud), així com en diverses etapes, a grans empreses del sector tecnològic com són Xerox, VeriSign, i VMware.

El guardó i reconeixement del Premi Referent E-TECH 2021 recau sobre ella per la seva gran tasca desenvolupada al llarg dels anys, també tenint en compte el paper d’ambaixadora d’Olot, la Garrotxa, i les comarques gironines que ha dut a terme al llarg de la seva vida laboral.

Navarro recollirà el seu guardó aquest vinent dilluns dia 15 de novembre, de manera virtual per trobar-se de viatge, en el marc de la gala de lliurament dels Premis E-TECH 2021. Prèviament, ens oferirà una xerrada, de mitja hora de durada, que seguirà a la taula rodona de referents E-TECH d’anys anteriors, la qual comptarà, a més de la seva participació, amb la de guardonats com Vicent Partal (guardonat el 2019), Genís Roca (2017), o Dídac Lee (2014). En pocs dies anunciarem el programa complet de la jornada E-TECH.

Un guardó atorgat directament per la Junta Directiva

De la desena de categories que conformen els Premis E-TECH, l’únic atorgat directament per la Junta Directiva és el del Referent que, cada any, reconeix aquella organització o particular que destaqui pel seu impacte en la societat digital, sigui per un fet concret o per un llarg historial. L’any passat, aquest guardó va recaure en el col·lectiu TIC que, amb la seva tasca, va contribuir d’una manera o altra en la lluita contra la COVID-19 i els efectes de la pandèmia.

Aquest guardó fou acceptat i recollit per Esteve Farrés com a representant de la comunitat TIC, i pel doctor Ramon Brugada com a representant de la societat civil i els professionals de la salut.