Notícies

Vídeo del lliurament a l'associació Femme Inline del Premi E-TECH 2019 especial del públic al millor projecte, producte o servei digital gironí

El Premi E-TECH 2019 especial del públic al millor projecte, producte o servei digital gironí vol reconèixer aquell projecte, producte o servei gironí amb base tecnològica que destaqui per diverses característiques com el seu impacte al mercat, el seu potencial, o la qualitat de la solució que ofereix als seus usuaris. L’Associació Femme Inline va ser la guanyadora d’aquest guardó. Els altres finalistes van ser ges4T i n-tables by n-tropia.

La guanyadora del guardó, l’Associació Femme Inline, és una associació nascuda a Girona fa dos anys amb l’objectiu de promoure la figura de la dona en el món tecnològic.

En aquest vídeo podreu veure el moment de l’Acte de lliurament dels Premis E-TECH 2019 en què es lliura el Premi especial del públic al millor projecte, producte o servei digital gironí:

Si ho desitgeu, trobareu més la informació referent a la Gala de lliurament dels Premis E-TECH 2019 en aquests enllaços: