Notícies

Vídeo del lliurament a l'Ajuntament d'Olot, Comerç d'Olot i Dopuo del Premi E-TECH 2019 del públic a la millor iniciativa en l’administració local

El Premi E-TECH 2019 del públic a la millor iniciativa en l’administració local vol reconèixer l’administració pública de les comarques gironines que amb actuacions, projectes o iniciatives més ha contribuït en el desenvolupament de les noves tecnologies al servei de la ciutadania. L’Ajuntament d’Olot i Comerç Olot amb l’aplicació Dopuo, van ser els guanyadors d’aquest guardó. Els altres finalistes van ser l’App de l’Ajuntament de Palafrugell amb la seva ruta de patrimoni, i el projecte TreballemxPalafrugell, també de l’Ajuntament de Palafrugell.


La iniciativa guanyadora del guardó és la campanya de digitalització de l’Ajuntament d’Olot i l’associació Comerç Olot, dels comerços i negocis locals d’Olot per promoure el comerç de proximitat i millorar la connectivitat entre els ciutadans, turistes i comerços a través de l’aplicació mòbil Dopuo.

En aquest vídeo podreu veure el moment de l’Acte de lliurament dels Premis E-TECH 2019 en què es lliura el Premi del públic a la millor iniciativa en l’administració local:

Si ho desitgeu, trobareu més la informació referent a la Gala de lliurament dels Premis E-TECH 2019 en aquests enllaços: