Notícies

Així serà la cerimònia de lliurament dels Premis E-TECH 2020

Ha costat, però per fi hem arribat fins aquí, fins a la cerimònia de lliurament dels Premis E-TECH 2020. I en les properes ratlles us expliquem com serà i com la podreu veure, aquest dilluns dia 16 a partir de les 17:15.

⚠️ ATENCIÓ! canvi de darrera hora: l’acte començarà en streaming a les 17:15. ⚠️

Abans de res, i en nom de l’organització, demanar disculpes pels canvis de darrera hora, car hem estat fins al diumenge dia 15, pendents de conmfirmació d’alguns dels continguts previs a la cerimònia.

El motiu és senzill: aquest any atípic que vivim, i que ens ha obligat a fer canvis sobre la marxa, així com ha dificultat també la tasca d’aquelles persones amb les qui hem de treballar. Les coses, a darrera hora, no surten mai tan bé com voldríem, però som aquí i celebrem la gala. Una mostra més de la resiliència de l’AENTEG i de la societat gironina.

En primer lloc explicar que, per primer cop en la història d’aquests guardons, serà una gala sense públic. Ni tan sols les autoritats ens acompanyaran en persona i ho faran a través de vídeo. Amb el compliment de les mesures sanitàries, som estrictes.

En aquestes circumstàncies, com ens podreu seguir? Ben senzill: via streaming a través del nostre canal de YouTube, concretament a l’adreça https://youtu.be/NGagxpHs2ZA a partir de les 17:15 del dilluns dia 16. La gala serà emesa íntegrament en rigorós directe des del Centre Cultural La Mercè, que enguany ens torna a acollir.

L’agenda que tenim prevista és la següent:

17:15 – Continguts (‘píndoles’) dels nostres patrocinadors
17:30 – Conversa amb el Dr. Ramon Brugada i el Sr. Esteve Farrés sobre el paper de la tecnologia en la lluita contra la COVID-19
18:00 – Cerimònia d’entrega dels Premis E-TECH 2020
19:25 – Cloenda de l’acte

Us hi esperem!