Notícies

Allarguem el termini de presentació de candidatures als Premis E-TECH

Conscients que tots plegats vivim uns dies i unes hores intenses per culpa de la situació sociosanitària, des de l’AENTEG hem decidit allargar el període de presentació de candidatures als Premis E-TECH 2020 fins aquest divendres vinent dia 30 d’octubre a les 23:59 hores.

Inicialment, estava previst que el termini de lliurament de candidatures s’acabés avui, dilluns dia 26. Les condicions d’entrega i la documentació que es demana no canvia, però aquests quatre nous dies de marge permeten a les empreses, institucions i persones individuals, preparar millor les seves candidatures.

Vivim un any complicat, i des del sector tecnològic estem ajudant en tot el possible els sectors més afectats per la crisi econòmica derivada de les mesures restrictives a la normal activitat per protegir la nostra salut de manera col·lectiva.

Així, des de solucions per al lliurament de menjar i compres de tota mena a domicili, fins a solucions per permetre el teletreball i fer-lo més segur, passant per botigues electròniques per vendre per Internet o retransmissions en directe d’esdeveniments per Internet, totes les empreses del teixit TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) que formen part de l’AENTEG, s’han mobilitzat per recolzar les empreses d’altres sectors que ens ho han demanat.

En aquest context, hem de palesar el gran increment de feina i dedicació de recursos que això ha suposat, i que ha dificultat poder dedicar temps a seleccionar els projectes a presentar als Premis E-TECH, i la preparació de la documentació per fer-ho que, tot i ser breu, necessita el seu temps.

La catorzena edició dels Premis E-TECH continua endavant!

Una cerimònia de lliurament per acabar de definir

Amatents als canvis provocats per l’evolució de la situació sanitària, i en prevenció de possibles noves mesures més restrictives que es puguin anunciar en dies vinents, des de l’AENTEG estem a l’espera de fer públics els detalls de la cerimònia de lliurament que s’ha d’efectuar el vinent dia 16 de novembre, a principis del mes vinent.

Això inclou també les ‘píndoles’ informatives que habitualment celebrem abans de la cerimònia d’entrega, la celebració de les quals depèn del format escollit finalment.

Des de l’Associació, som conscients que els moments que vivim ens reclamen la màxima responsabilitat en tots els àmbits, i és des d’aquest prisma que hem analitzat totes les possibilitats de celebració, des de les més restrictives, fins a les més optimistes.

Finalment, seran les circumstàncies dels dies vinents, més propers a la data de celebració, les que en marcaran el format, que comunicarem oportunament i amb prou temps de marge com perquè tothom prengui la decisió més adequada al respecte.

També els dies vinents anunciarem qui ha estat distingit amb el Premi al Referent E-TECH 2020, un guardó que vol reconèixer aquella organització o particular que destaqui pel seu impacte en la societat digital.